.


. . .

,


southwest

ni ska veta att jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att resa neråt istället för åt höger då min tid på farmen var över. jag förstår inte varför alla underbara människor där ute i ärlden väljer att resa direkt till östkusten och liksom fastna där. jag vill också se östkusten givetvis.. men varför glöms hela västkusten bort när den är minst lika häpnadsväckande. antar att det är hypen kring australien som gör det. i alla fall. här har ni beviset på hur fantastisk vecka vi hade på vår roadtripp, vi gjorde strax över 2193km (enligt google maps). denni.



life is greener on the other side

det är helt otroligt ilken skillnad det är på västkusten och östkusten. allting här är helt jättegrönt, det är berg överallt och fuktigheten är mer än dubbelt så hög. jag trivs här också. men saknar faktiskt mitt "trygga" liv i Binningup. vad som då var min farmfamilj och min trygghet. men jag ahr kommit fram till att jag förmodligen aldrig kommer sluta söka efter nya äventyr . . . ooopsa.


1,5 månad


vet inte om jag är redo mina vänner. jag tror inte det. trots att jag kommer älska att träffa alla mina fina därhemma. men nej. jag kommer nog inte känna mig redo att lägga det här landet bakom mig. vilken tur att jag har ett år till då. HAH!

RSS 2.0