jaha?!

Här ställer man klockan på 9 så kan utnyttja dagen till fullo men neeeej, det är fortfarande kasst väder ute. tycker synd om människorna som tvingas jobba ute på fälten ida. det blåser och regnar. kult? nej sa jag ju. är helt slut förresten. Jag är otroligt stressad inombords. det är mycket som måste bearbetas när jag kommer hem, inse vad jag har vad jag vart med om osv. Jag kan inte sova så bra på nätterna, har inte kunnat vara lugn på länge. men som alla ni som läser detta tänker just precis nu: "vadå, hon kan ju åka tillbaka när som helst". och det är sant. kan bara inte hjälpa att jag är förvirrad.

En sak som är säker.. Jag kan bara inte vänta på att få krama om alla där hemma, jag kommer säkert gråta ihjäl mig. men det är väl en bra sak?! sen kommer jag säkerligen gråta ihjäl mig när jag ska åka igen. i alla fall. jag kommer vara hemma åtminstonde 3 månader. även fast det finns speciella personer här borta som kommer tjata från dag 1 att jag ska komma tillbaka så fort jag bara kan. det är bra synd att flygbiljetterna är så dyra så man inte kan åka över och hälsa på utan några bekymmer. äh, jag babblar mest. se här så fint Sydney är istället...



so so so!

jo, jag har missat att uppdatera ... typ allt som jag varit med om det senaste halvåret? men jag vet att det är en del som är intresserade och som kommer att läsa det här ändå. det enda jag kan göra åt saken är att försöka hålla löftet att uppdatera bättre nästa gång jag sticker iväg. Det är inte lätt alltid då internet faktiskt inte existerar överallt. Min tid i australien rinner ut, jag har fruktat för den här dagen då jag lyfter från det här landet so känns som mitt andra hem och folk blir säkert arga på mig när jag säger det men.. jag är inte redo att komma hem. jag kommer sitta på planet på torsdag och jag kommer komma hem flera tusen timmar efter det eftersom det tar förjävla lång tid att åka hem.. men i mina tankar kommer jag redan planera hur jag ska komma tillbaka så fort så möjligt. jag har ett annat liv här, jag har hittat mig själv och jag kommer komma tillbaka hit och vara JAG igen, leva som jag vill! misstolka mig inte, det kommer bli grymt underbart att träffa alla godingar hemma som jag saknat så det gör ont! de som vart ute och rest så som jag gör vet vad jag pratar om... mer än så kan vi inte säga om den saken.

Jag är tillbaka i mitt gamla hem nu. Good old Binningup! som  jag skrivit innan, jag vet inte om jag någonsin kommer att bo i ett hus som det här igen och jag njuter verkligen av de här sista dagarna. ett par sekunder till stranden, härliga roommates som är tokiga.. ja.. allt. Jag tror att lämna Sydney var ett av de svåraste ställena jag lämnat dock. många anledningar till det och det är också på grund av den staden jag kommer ändra mina planer om indien asien blablabla och åka tillbaka dit så fort jag kan... om läget ser likadant ut senare som det gör nu så att säga. pratar i gåtor? det är jag det. rätt åt er :)

som sagt. njuter av Binningup för tillfället. jag hade tänkt få en fin solbränna till jag kommer hem, men det fungerar ju inte när det är storm och tornados överallt näh.. så det är en blek människa ni får hem om det inte är fint väder imorgon eller på onsdag. men som en fin vän sa så vill de ha hem mig även om jag är blek. haha.

hörs snart. uppdatering ska bli bättre. it's a deal.

love
malin


Har inget att saga mer an att livet vart underbart sedan February 2010

Hej pa er mina vanner. Ja, jag lever fortfarande. Antingen fortsatter mitt bloggande nar jag kommer hem (vilket ar om sisadar 2,5 vecka) eller sa far ni kika in nasta gang jag sticker ut pa aventyr vilket kommer inom en snar framtid om jag kanner mig sjalv ratt. Just nu forsoker jag njuta av allt jag gor och allt som hander runt omkring mig! Aiiiight?! Hors!

RSS 2.0