how wonderful life i i i i i i s

when your'e in the world, woo woo wooooorld. if if if i was on a roof top I'll kick of my shoes off... blablabla. Låten får mig på tokigt bra humör. trots att det är mitt i natten och jag inte kan sova trots att jag försökt i två timmar minst. som ett barn dagen innan julafton. men det är inte julafton imorgon. egentligen kanske, men jag ska sova två omgångar innan dagen D inträffar. ÄH! tack fritidsresor för att ni använder denna låten som reklamlåt!

ciao

whatcha say


I'm..

I'm a believer. gravity is leting go of me tonight. you came out of nowhere. when everything was passing by at the speed of light.
so hold my hands and never let me go...


like it would be better.

Jag har gått med i världens konstigaste och sämsta system vad det gäller arbete. jag längtar tillbaka till mina gamla arbetskamrater! no offense mot de nuvarande, men jag föredrar de andra utan att låta allt för elak ?!enda plusset som existerar nu, det är att jag jobbar med Gösa. sen att vi får jobba typ en gång i veckan är ett ganska stort minus också eftersom min a-kassa strejkar. äh!

förövrigt har jag pysslat idag. det är det jag gör bäst.

jag har nog inget att tillägga. peace


men snön då?

h o l d m e n o w

jag har bestämt mig! Det blir en svensk sommar med festival och möjligtvis en roadtrip i europa om det finns pengar till det. I augusti flyger jag över atlanten. jag kunde välja att åka redan snart, jättesnaert... men ett och annat har hindrat mig och kommer hindra mig. jag håller tummarna för att DHL vill ha en tokmaja tillbaka i vår, och då ska det jobbas och enbart sparas så jag har en liten buffert till 13 månaders vistelse utomlands. om det så är det sista jag gör. går inte den här planen igenom så kan jag lika gärna hoppa ner i en låda på lagret och skicka mig själv någonstans där ingen hittar mig mer. jag skiter i vilket. nu kör jag!


RSS 2.0