Update

34 grader i skuggan är inget att klaga över direkt. Det känns som det blir varmare och varmare för varje dag. Helt underbart. Idag har jag legat på stranden och druckit litervis med vatten. Så går det när man dricker för många öl kvällen innan! Vi var ute och svirade runt igår, hamnade som vanligt på boomerang pub i slutänndan men kikade in på både red lion och el corazon.
Det var i alla fall riktigt kul. I Torsdags var vi i gamla stan, det var meningen att vi skulle gå dit vid sextiden då det fortfarande var ljust, men som vanligt är vi för sega så det var praktiskt taget kolsvart när vi kom utanför dörren. Det är så otroligt mysigt där inne, man får dock passa sig så att man inte går vilse. Det kliade lite i shoppingfingrarna när vi gick där och kikade på alla butiker men eftersom vi inte har något jobb ännu så får man hålla sig. räkna med att jag ska shoppa upp hela min första lön. yes yes.

vilket tråkigt inlägg det här blev. hjärnan står still för tillfället. tusen tack för alla kommentarer, det är super kul att läsa som sagt :)

Kommentarer
Postat av: lena

Hej gumman!!

Nu kommer chris ner till rhodos(Sönd morgon)

Dom är ett gäng på 15 pers ska bo på hotel africa. ser du han så säg till han att ta det lugnt o så ska han bjuda dig på minst en drink!!

Kramar Lena

2009-06-13 @ 19:59:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0