wish I was you

I know who I am when I am with you...

arbetsförmedlingen. vilka sophögar. Jag ansluter mig till den grupp som ogillar arbetsförmedlingen. För det första så pratar alla med en som om man var 12 år och inte har en aning om hur det är ute "i det verkliga arbetslivet". För det andra så är det väl ändå inte praktik man letar efter. för det tredje så vill man väl i första hand inte leta efter jobb där du kan arbeta halvtid/vikariera. nog för att vi tydligen är mitt i finanskrisen, men hallå? inte konstigt att folk är missnöjda när alla är så himla negativa. Först och främst så söker man väl jobb för att man vill ARBETA. inte något annat. herregud. jag tänker göra det här på mitt sätt. jag är till exempel hellre arbetslös än att arbeta i Götakiosken. Bara för att man arbetat som något speciellt tidigare så måste ju inte det betyda att det är det man vill göra i framtiden? aeh, jag klarar mig själv. sådetså!

förövrigt så har min dag varit .. annorlunda. Jag har aldrig vart utan jobb innan i stort sett, så jag vet inte vad man gör. Jag sov alldeles för länge, så hela dagen har jag gått omkring och undrat om jag ska vakna till liv någon gång. besöket på arbetsförmedlingen gjorde mig mest irriterad och jag fick massvis med papper som jag ska fyllas i och jag fick med mig två ruggigt onödiga jobbannonser. jobb som jobb tänker ni men nejtack. Efter det så bjöds det på äppelpaj hemma hos fröken Östlund med Mimmi. den satt fint den. När jag väl kom hem igen så började jag hysteriskt rensa ur min garderob (okej, mitt rum med kläder i. pinsamt att jag fyller ett helt rum med skit som  jag använder 1/3 av). Jag sållade i alla fall ut runt 10 plagg, och runt 20 plagg hamnade i min redan stora "sy och göra om-hög".  Så imorgon har jag att göra i alla fall. Avslutade med att städa badrummet lika hysteriskt. där fanns det också massa skit att slänga. jag tycker att det är konstigt att det är så jäkla svårt att slänga saker.
Jag slängde en grej idag, som jag fick springa tillbaka och hämta i soppåsen. Det gick inte, den måste bara va där. En Me-To-You nalle som har suttit på min byrå sedan säkert 3 år tillbaka. tröjan den hade hamnade i soporna, men nallen ska tamejfan sitta kvar. Den bara ska det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0