freitag

sitter just i detta nu och äter någon skitkonstig pastasås som jag uppfann alldeles nyss, vet inte om den är god eller inte. inte är den äcklig i alla fall. Idag var jag på simtur och känner mig mycket nöjd. vattnet var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara, det var faktiskt riktigt skönt om jag ska vara ärlig. det var sjukt mycket aktivitet runt omkring oss, dock ingen vidare "interaction". jag vet inte hur man översätter det ordet, men det var inga delfiner som kom riktigt riktigt nära oss. Men för mig räckte det. det simmade ett par stcyken under oss men det var för djupt och för dålig sikt så jag såg dem aldrig under ytan. Jag kan inte dyka mer än kanske två tre meter under ytan innan jag får riktigt ont i öronen.. så ja, jag fick nöja mig med ljudet från dem som gjorde att det kändes som om jag hade 15 delfiner inuti örat. den känslan är svår att beskriva, jag älskar det. och eftersom de var så nära oss idag så hörde man allt jättetydligt. vi hann med tre sim/dyk och de flesta verkade ändå ganska nöjda efter turen. Tråkigt att det här förmodligen var den sista, jag är inbokad på ytterligare 5.. men som sagt, säsongen börjar gå mot sitt slut och allt färre människor kommer och hälsar på oss. men man kan alltid hålla tummarna för nästa helg :)

något roligt är att jag på söndag kommer att följa med ut på forskningsbåten. vi börjar dödligt tidigt (6.30) för att vara exakt, men det kanske kommer vara värt det. Andra volontärer som vart med på båten innan har fått en riktigt kul upplevelse och har tyckt att det vart jättekul. så det ska bli spännande och se vad de har för sig. Om jag gillar det så kommer jag att få följa med ett antal gånger till under vintern.. great!

ikväll blir det portparty för min del. Ska kila över till Steph om ett tag så får vi se vad som händer. tjennahejs.


arrå. fint med våtdräkt!

Det här är Danielle. hon är från USA, enda kort-tids-vilontären kvar. och jag då!

jag var inte lite morgonfrusen idag, tur att det tog oss en timma att hoppa i vattnet idag!

första försöket var med dessa två delfiner. De var lite för upptagna med att ta det lugnt och socialisera sig för att ens bry sig om oss.

här har vi en grupp som vi senare nästan fick kontakt med. det var en grupp på upp till 15 delfiner som var halvintresserade av oss. det var dock häftigt och vi var förhållandevis nära dem.

en grupp hannar som gör var pojkar gör. bråkar, ser vem som är bäst, den starkaste får bestämma. blablabla. det var ett riktigt aggresivt bråk, lyckades inte få någon jättebra bild. men det var häftigt att se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0