kort update

Måndag igen, sjukt vad veckorna går fort. Jag är extremt trött för tillfället, var uppe lite för länge och drack vin igårkväll. var meningen att vi skulle kolla på VMfinalen men det var ju lite och ta i. Spanien vann ju fick jag reda på ändå, och jag som höll på Holland. well well. Det är storm fortfarande, madison håller på att blåsa bort så fort vi går ut med hundarna. den lilla stackarn vill inte vara ute alls, det hade jag inte heller velat vara om jag var hon.

Jag jobbade hela lördagen. lunchen från klockan 11.30 - 14 och sen kvällen kl 17-22.30. pooh, snacka om att man var helt slut sen. ändå skulle jag ut och åka i bilen och bli stoppad av Polisen. åh! Jag hade en civilpolis bakom mig, snacka om att jag blev nervös när jag såg att de tände på lamporna. de stannade mig för att jag "körde på en trottoar". jag skulle bara släppa av Sibban till sitt hostel, och då kan man liksom köra upp på en trottoar, bilar står ofta parkerade där och så. så jag hade väl ganska så mycket otur också, att de följde efter just mig. varför det. jag ska sluta vistas ute. Det klantigaste var nog att jag inte hade mitt körkort med mig. Nicky hade det eftersom jag håller på att fixa internationellt körkort. så inget ID och där stog jag på trottoaren och såg dum (läs: livrädd) ut. Just denna polis hade ett snällt hjärta. Jag fick böter på 50 dollar, som egentligen skulle vart 150. men böterna var för att jag inte hade något körkort med mig, att jag kört på trottoar struntade han i. en varning att inte göra det igen fick jag. jag höll ju på att smälla av när jag skulle blåsa i den dära alkoholgrejen också. trots att jag visste att jag inte druckit en droppe så fick jag för mig att jag hade druckit något ändå. men jo, som min vise fader sa att det kunde ju vart värre.

Igår när jag inte hade någon bil och skulle gå in till stan så började det vräka ner regn, det var skithäftigt för man såg det komma som en stor tjock dimma utifrån havet. det var ingen nådig regnskur. jag hoppade in i en buske och försökte ta skydd så gott det gick. när det väl lugnat sig var det bara att börja traska mot stan igen. blöt och eländig. tur att det finns publika toaletter på vägen som jag kunde hoppa in på då det regnade som värst. nej det var nog allt for now. jag behöver en dusch, hoppas Phil kommer hem snart för jag måste ha en powernap. woho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0