Sydney CBD


Sydney wild life park

det blir en himla blanding med hur jag skriver har, just nu sitter jag pa Rhys dator och da har jag givetvis inga A A O.. fran min iphone har jag bada engelsk och svensk keyboard sa da blir det battre. men funkade inte att lagga upp sa mycket bilder, sa jag kor harifran! har ar lite bilder fran Sydney Wild Life Park. jag och min van Rebecca var dar haromdagen. vi hade typ the time of our lives haha.
beckabus
koala, vi hade tur. de sover 18-22 timmar om dagen men det var lite action nar vi var dar
ror en orm, ysch.

Glad över min nya phone ...


Det blev disco igår ...

Har aldrig varit med om detta på någon klubb... Man fick hörlurar att ha på sig för att lyssna på musiken. Grymt drag
. Och det såg himla kul ut om man tog av sig lurarna eftersom man hörde alla vråla med till musiken i sin egna stämma haha. Lustigt. Men grymt...


At work

Sitter och väntar på att få börja jobba, halvtimma kvar. Hört att det är bra att vara i tid... Och ja , det visade sig att det var bra idag eftersom jag plocka upp 8 tinnar extra nu på lördag/ helt fantastiskt bra trots att det är ett skit skift och jag slutar 9.30 på kvällen. Men vem bryr sig om hundra år!!

Nu ska jag ladda upp med stenhög musik i öronen, man blir sådär lagom lycklig då. Ciao


Måndag ....igen!

Sitter på bussen, som vanligt haha. Jag är just nu påväg till bondi junction som är ett av favorit shopping centren om ni frågar mig. Dock blir det ingen shopping direkt ska bara göra tråkiga saker som att lämna in ointressanta papper till ointressanta personer. Blir dock lunch med Rebecca från Göteborg också. Så det gör de hela mycket mer värt liksom. Imorgon kommer mina Borås gullefjun tillbaka till Sydney. Linda för en kväll och Frida för ett par veckor. Man får vara nöjd för minsta lilla tiden med flickorna.

Försöker slänga upp en bild på min fina phone och cover här nedanför


Testing testing

Helloooe. Får börja med att påpeka hur fantastisk kille jag har. Jag har fått en iPhone!! Hur fint är inte det? Med rosa skal. Och swarovski kristaller på. Kan inte ens stava. Men detta är rest. Puss!


lycka ...

...när killen kommer upp på rummet med s v e n s k choklad med hasselnöt. Nu kommer i alla fall jag sova gott. Just sayin..

ready for work

borjar jobbet om en timma och tio minuter. dags att borja rora pa sig.
vad gillar ni min kostym? har antligen fatt min EGNA och slipper att ga
omkring och kanna mig dum i en mans skjorta storlek M (XXL tjej?)
alright. nu kor vi.
hejs

hunden sover


tuesday

nu borjar uppdateringen spara ur igen, I know. men ett inlagg ar val battre an inget antar jag..
jag jobbar och sliter jag, hade velat slita lite mer om jag ska vara arlig. sitter och hoppas pa att bli inringd tidigare idag. eftersom jag ar timanstalld sa kommer bade arbetstider och dagar att variera fran vecka till vecka. idag jobbar jag till exempel fran 14.30 till 19.30. 5-timmars skift. det kanns sadar. men jobb som jobb mina vanner =)
Helgen var lugn, jag lyckades dra pa mig nagon mystisk matforgiftning lordag kvall mitt i alltihopa. var inte sadar jattekul faktiskt. sondagen, Rhys enda lediga dag i veckan, spenderades med att titta pa film och laga god mat. sadar lugnt som livet ska vara emellanat. aeh. dags att gora nagot av den har dagen, innan jag borjar jobba i alla fall. tvattstugan here I come.

tva bilder fran future music festival


hellooooe

men Oj. en vecka sedan ni sist horde fran mig. inte sa bra gjort. meen men. min forsta vecka pa nya jobbet gick snabbt och fint. mycket ny information, och pa onsdag ska vi testas for att se om vi kan tillrackligt mycket for att fa behalla jobbet. far val for all del hoppas att det gar vagen.
helgen var fylld av roligheter. hangde med vanner i fredags, och i lordags var det dags for arets future music festival. ska tillagga att jag inte alls tankt att ga, men jag fick en gratis biljett sa jag var ju faktiskt tvungen att dra dit. dagen var kul, mycket bra band och musik. bast av alla var helt klart swedish house maffia. lagom stolt man var att vara svensk da ska jag saga er. slutade lite olyckligt dock da nagon fick for sig att kasta en ol burk mitt i publikhavet, som givetvis traffade mig pa sidan av ansiktet. faktum att den var o oppnad gjorde ju saken ganska sa mycket varre, det gjorde valdigt ont och mitt ansikte borjade sakta men sakert svullna upp och paminna lite om quasimodo. hur som haver, blev upphamtad av min fina kille som gav mig kallt att dricka och halla mot ansiktet. det ar forst idag som det borjar se och kannas normalt igen. sa kan det ga!
idag hade jag kort pass pa jobbet, och eftersom jag ahde medisinskt test (regelbundet for de flesta jobb har) sa jobbade jag bara i 3 timmar fran 7 till 10. sitter har nyduschad och alldeles slutkord, ska forsoka halla mig vaken hela eftermiddagen sa vi kan aka och handla ikvall. imorgon far jag min forsta lon pa valdigt valdigt lange. det ska firas tycker jag, far kanske sticka och shoppa lite, bara for att jag kan. yeees
hade!

dag 1

dag ett av mitt nya jobb avklarad, och jisses vad det snurrar av information i huvudet. allt gick kanon och om tre manader sa kan jag bli sparvagnsforare om jag har tur haha.. hur ballt vore inte det pa en skala 1 till 10? ja, 10 typ! Lite smajobbigt att vi borjar dagarna klockan 7, vilket innebar att jag maste aka hemifran strax efter 6 som i sin tur innebar att jag maste ga upp strax efter klockan 5. men livet det tuffar val pa aven fast man far ga upp tidigt. ar inte alls sa trott som jag trodde att jag skulle vara da jag tittade pa klockan i natt och den var strax over ett. yeees. jag har till och med fatt kostym, som jag verkligen inte ser helt klock ut i. hata kostym byxor!!! kunde jag inte fatt nagon sandar kontors kjol i alla fall. naaaeh. och de hade inte min storlek inne pa skjortor (eller, jag tyckte de hade min storlek men den lilla lilla lilla lilla glipa som uppstod over bysten var verkligen inte okej) sa nu far jag ga runt i en begagnad mans skjorta i ett par dagar. till raga pa allt sa maste man ha scarf pa sig. HALLAA, det ar 30 grader ute??? scarf och langbyxor... de ar helt tokiga haha. aeh det ska nog ga bra det har trots allt. jag ser redan fram emot imorgon, mest ser jag fram emot nasta vecka sa allt kan vara over. det ar namligen sa att nasta vecka blir det prov saklart for att se om vi "klarar" av det. jesus, kommer inte kunna sove pa tva veckor. well well.
jag ska hoppa in i duschen och sen gora ett stad ryck i huset.. eller i min och Rhys del i alla fall.
ha de!
foretaget jag jobbar med styr bade sparvagn och skytrain. jag ska halla till pa marken, yeeeess

1 mars, en torsdag

Jag ska meddela att jag sov alldeles for lange idag och gick rakt pa lunch i form av pannkakor. satt som smack! efter det blev det promenix till studion for att ater igen ta hand om elektriker. fantastiskt trakigt att sitta dar och dricka kaffe. men sa var det. efter en snabbis till affaren och kycklingstallet runt hornet sa var jag hemma igen. och vad gor man inte om man har trakigt... jo man stadar. aaah ge mig mandag, eller typ.. fredag. den har dagen behover bara ta slut sa blir jag nojd. ni sitter sakert dar och tanker att jag borde ge mig av till stranden.. men det ar sa fruktansvart molnigt sa det kanns ovart att sitta pa en buss i 40 minuter for att det sedan typ.. ska borja regna. slutsats: borde kopa en bil sa det tar 15 minuter till Bondi istallet for 40! slutsats tva: fa nagon politiker att bygga ett asbra tunnelbanesystem sa man slipper aka buss overallt. ciao

RSS 2.0