those days are actually gone

Idag har jag köpt tre, notera t r e, nya par skor. Det var jag väl förtjänt av! Ett par (okej lite för många för min nuvarnade ekonomi) slantar fattigare  m e n miljoner gånger lyckligare! Tacka vet jag mig själv!
Annars hade jag inget vidare på hjärtat.  Eller egentligen finns det väl massvis, men det behåller jag för mig själv. clever girl.




I've been looking, searching deeper down inside. And if I lose my way, I found another road cause I can make a change on my own. I'm moving on and Im gonna get stronger now and nothing will break me down. I will not get into doubt. those days are gone, I can be who I wanna be. Start living my life for me, I believe that finally I'm moving on...

ecstacy of gold

Jag hade gjort vad som helst för att få vara där igen och igen och igen och igen.

Förstår folk hur mäktigt det var att stå där?

Lyssna bara hur alla sjunger med, vilken stämning och fyfan vilken lycka!



you can't play on broken strings, you can't feel anything

Visst är det härligt med människor som förgyller ens vardag. Jag kan tacka mina arbetskamrater för att den här dagen inte gick käpprätt åt skogen. Ni vet en såndär morgon när man bara vill dra täcket över huvudet och vill skrika, bråka och gråta på en och samma gång?! Den dagen lider nog vi alla av emellanåt, och min inföll idag. typiskt. Men då är det härligt när man har goa och fina personer runt sig som utan att anstränga sig gör att man genast känner sig bättre till mods - och faktiskt klarar av en hel arbetsdag trots att den är seg, mördande och jättejobbig.

Man ska uppsakatta och ta vara på det man har, man vet aldrig hur länge det varar.



kräfstjärtar någon?

jag tror jag börjar komma till rätta igen


love shine a light

Jag har fått ett sånt där jätteryck och städar alla lådor och hyllor jag har samtidigt som jag sjunger så det står härliga till! jag ska nog bli nöjd med mitt omgjorda rum och här ska jag numera trivas. Det är ju fortfarande samma rum men nu ska jag inte avsky att titta in i det. Det kommer bli härligt! Det enda som saknas är två tavlor, en ny tv och två hyllor, samt lite småtjaffa. Inte dåligt alls. För övrigt så lyssnar jag på Love shine a light och sjunger med så högt jag bara kan. Jag blir lycklig av den låten men fråga mig inte varför!

later!


snart ingenting.

Min kamera balla ur totalt på Rhodos. Därför är jag som vanligtvis är den som springer runt med kameran i högsta hugg helt bildlös. Det är ingen idé att lämna in den på lagning heller för den delen, då kan jag lika gärna investera i en ny. Min dator blev även den halvt misshandlad på Rhodos (eller något dyligt, troligtvis för mycket fukt) för den jävlas med mig. Det känns som det är dags att köpa en såndära liten svart låda som man har alla bilder och grejer på. Och sist men inte minst så blev min mobil stulen i helgen. Jag har varit mobillös i tre dagar nu. Det tar på krafterna kära vänner ska ni veta. Det är först när man blivit av med något som man inser att man saknar det.

Ny mobil kommer senast på fredag. Under tiden får ni använda er av röksignaler eller något annat omöjligt.

a new beginning


It's time to leave it all behind. Be happy for the past and smile for the future.


Jag har tagit tag i min träning idag. Det kändes så otroligt bra så det blir till att fortsätta. Jag hoppas det här löftet håller bättre än att sluta bita på naglarna - för det löftet går inte speciellt bra. Men kroppen blir heller inte automatiskt sprallig härligt och överlycklig av att man slutar bita på naglarna.. men det blir den fanimej av träning! I alla fall så blir min kropp det. Seså gott folk. upp ur soffan och låt endorfinerna spruta ut i hela kroppen. det är det värt!

where did I go wrong?



Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you

smile with me .

h ö s t . Det går inte att komma ifrån. För vädret har ju faktiskt gått och blivit höst. Man pratar inte om att det kanske kommer komma en sväng värme till, och man klagar knappt på dimman som ligger tjock över stan kl halv sju på morgonen och än mindre på att man drar på sig mössa halsduk och vantar när man ska åka till jobbet. MEN, det är faktiskt ingen ide' att deppa ihop över det. för kylan kommer vare sig vi vill eller inte. Snart kommer kanske det där härliga höstvädret då vissa dagar bara är ämnade att gå hand i hand med någon speciell och njuta av lövens underbara färger och den otroligt friska luften. Det är sådant man uppskattar för lite medan man har det... Numera får jag gå och hålla mig själv i handen. Men det är inte illa pinkar det heller. Det är bra tur att man har underbara vänner. En och en annan höstpromenad ska det bli för min del i alla fall! Jag ska ta vara på den här hösten. och jag ska vara lycklig.



. so much to say. seems like it's gonna stay with me forever.

dancing cheek to cheek . as we did . we does . and will do.

Det var allt jag hade att säga.

happily ever after...

Min fina syster har gått och gift sig. adoreable!






Det var ett speciellt bröllop. Det var nämligen så att det var planerat i största hemlighet, och jag var en av de väldigt få som visste om det. Själv fick jag reda på det via mail i slutet av Juni när jag satt på Rhodos och var trött och jävlig. Gissa om jag flög i taket! Och att det var hemligt också, hur kan man hålla en sådan hemlis? Anledningen till att jag fick veta var att jag tillfrågades att sy klänningen samt göra hår och makeup. Min höga prestationsångest höll på att sätta stopp för allt sånt... men det är ju trots allt min syster. Klart man ställer upp - och det var verkligen kul att få vara en del i/av bröllopet! Det blev mycket tisslande och tasslande men hemligheten lyckades hållas och de blev en stor överaskning - eller ja, kanske mer chock - för många. Vissa blev väl lite lite lite besvikna att de inte fick vara med och uppleva det hela. Men hallå, som mamma sa; huvudsaken är ju att det är dom som är lyckliga!
mammor har alltid rätt!

memories breakin'

Jag har förstått att jag helt enkelt måste åka till IKEA på Lördag. För här sitter jag och måste städa men totalvägrar inombords för mitt rum är så jävla tråkigt. that's it! Annars är jag glad, någon har gett mig ersättning, fråga mig inte från vem eller vad. Lite cash har man ju inte tackat nej till. om det är a-kassan så ska jag kyssa dom!
In my eyes you'll be fine - you'll never break down

your smile is killing me

Min träning har som sagt inte varit på topp de senaste tre-fyra månaderna. Vistelsen på Rhodos resulterade till exempel i en power walk rund. patetiskt! Men nu är det dags att köra på igen, och jag är sjukt peppad. Hallå beach -10. förresten vad konstigt det blir att säga beach tio. annars har man ju sagt beach noll-åtta, eller noll-nio. beach-tio? nae, platt fall där. beach tvåtusentio får det bli. jobbigt att beachen förmodligen infinner sig innan sommaren om det går som planerat/funde rat. tjarrå


så kan det gå. haha, ska nog ta det lite försiktigt med de dära löpbanden har jag på känn...

vad som än hände så var du min ängel

hoho. Vaknade upp med lite lätt huvudvärk, mindre hosta, minda snorig.. en kort diagnos framställd av mig själv = jag mår bättre! Illamåendet/den konstiga känslan i hals och mage är dock något som håller i sig. Jag börjar tvivla på att det har med sjukdom att göra. Mår man halvbra så käkar man dåligt vilket leder till att kroppen mår dåligt. well well. Det kommer gå över det också.

Annars är det grymt väder idag, borde egentligen gå ut och njuta av solen. Men jag har ingen ork! plöh. Det får bli lite mer vila innan jag tar det steget. Kanske ska ta och sätta mig vid symaskinen senare, jag saknar det!



Hippie collection 08 :)


i can still hear you

Trots otroligt mycket sömn denna dag så är jag fortfarande helt slut. Det blir inget jobb för mig imorgon, det är ju synd att smitta ner folk med vad jag nu har för åkomma. Men på fredag.. då s k a jag va tipptopp igen. Sånt här är ju bara tråkigt. Ligger för tillfället och lyssnar på massa härlig musik, tack och lov för spotify! Jag försökte spana in den där nyya vampyrserien - true blood - men jag halvsov, så det betyder väl att det inte alls var något för mig. kan även bero på att jag inte sett allt från början också. De som känner mig vet antagligen att jag måste veta allt som hänt och helst allt som ska hända också! varning - inga filmkvällar med mig om du inte vill ha en tjötröv jämte dig. Nu väntar kudden, ska vakna som en ny människa imorgon hade jag tänkt. det ordnar sig.

/M



bara för att den är bra


apinfluensan - nejdå!

Fan fan fan fan. Här har man gått omkring och ignorerat att man vart sjuk, och trott att man blivit frisk! så blir det bara värre. Blev hemskickad från jobbet idag. Det var nog bra eftersom jag knappast blivit bättre under dagen. Jag tror inte att jag är ensam om att hata att vara sjuk. Det är så fruktanväst långtråkigt. I och för sig har jag säkerlligen sovit 3/4 av dagen.. men ändå. Så nu tycker jag att vi alla ägnar en stund åt att tycka synd om mig. Jag kan ju vara glad att det inte är svinis jag har fått. För det tänker jag inte ha och hade jag haft det hade jag förmodligen mått sämre än jag gör nu. om det nu gå? nej slut på klagandet. Dags att bli frisk, det får bli en stor kopp te och lite gossip girl för min del. Det med mitt stora varma duntäcke runt mig och jag är tillfredställd.
/M

put som water on me?




Do I look like I care?



tror inte det.
du får ha det så bra.

bättre än inget alls

Jaja. Jag får väl inse att jag inte är någon speciellt bra bloggare. Bloggen får dra igång seriöst igen när nästa resa är inplanerad. just nu lutar det åt Egypten med kusinen faktiskt. dykarcert och en tripp till pyramiderna. Det låter ju inte helt fel. sen till sommaren/hösten thailand och australien. Åh, jag vill jag vill jag vill.


mitt i veckan

Livsstilen från Rhodos hänger sig kvar lite. Jag har en molande känsla av party mitt i magen, trots halsont och att jag är mycket trött. vafasen, ge mig fredag, då händer det grejer. Brasseriet med massa godingar från jobbet. synd att det bara är torsdag imorgon. uppdateringen är inte den bästa. det kanske beror på att jag inte bor i stockholm och att det inte händer speciellt mycket i lilla Borås när man konstant jobbar. Det är dags att röra på sig känner jag. i alla fall inom det närmsta halvåret...

här var livet helt underbart.

Inte för att jag inte trivs med mittt liv bland vänner och familj i hemstaden. MEN, jag hör inte hemma här just nu. Så fort jag fått ihop lite cash blir det bye bye lingonpaj :)


RSS 2.0