crazy halloween.

Tonight. Jag är så sjukt taggad, om ett par timmar kommer massa brudar till mig och så ska vi ha en jävla förfest. Hoppas alla är utklädda.

watch out - jag tror det är något med klockan alltså..


typ jag ikväll, fast med rött hår.

freitag

här sitter jag och dricker vin. helt ensam är jag och det är jättehärligt för en gångs skull. mamma och pappa har redan gett upp kampen mot tröttheten, det förstår väl jag det. Jag hade också gärna gått och lagt mig för att det ska bli halloween och maskerad tidigare. men det är omöjligt eftersom jag sov två timmar efter en hård dag i göteborg idag. YES, jag +3 var i storstan och irrade runt. Kom hem med så bra fynd så jag kommer vara äckligt glad en tid framöver. linne, väska, skor. smack smack smack! jag tror jag smiter ut!


oooooh!

my-wake-up-call


Jag vaknade med den här låten tjutandes i huvudet.

luckily enough. it was just a dream.

för första gången på länge så drömde jag inte om hemska saker och vaknade inte med ångest som så många andra nätter. Jag var överlycklig när jag vaknade. Fast det vände ganska snabbt och jag insåg att det bara var en dröm. tur var väl det, kanske...
torsdag. och jag har inte ens tagit tag i det som jag vill ta tag i. jobbsökandet utomlands. Det känns som att det händer för mycket just nu, både fysiskt och psykiskt. Jag komer igen, snart (: Idag ska jag ägna mig åt sömnad (halloweenkläderna ska fixas) och så blir det promenad med vovven och sen solning och träning ikväll. har jag tur får jag även finbesök ikväll. då blir det ännu mer sömnad. Jag borde väl egentligen bli sömmerska, jag hade ju älskat det!

ciao

min fina!


so much more than you used to.

jag var ute och fotade hösten idag. fint att titta på men förjävligt att vistas i. För det mesta, idag var vädret underbart...





cinema

Jag var på bio igår. det har blivit lite av en tradition att gå på bio på söndagar. perfekt avslut på helgen. Det blev filmen bröllopsfotografen. absolut sevärd. Men ni som räknar med att den ska vara lika kul som smala sussie får tänka om, det är den  inte. men den bjöd på en hel del skratt. slänger upp trailern om det är någon som är intresserad.


"fucking scared"

haha. de två små orden har jag och en fin vän haft fruktansvärt kul med. tro't eller ej. och på tal om det så är det halloween alldeles snart. Det ser jag fram emot för då är det brakfest på Hyberg. (okej jag har gästlista så det är ingen idé att komma objuden, haha fo sho'). Det viktigaste är att klä ut sig. och bra ska det va. Jag hade tillexempelvis brutit ihop om jag träffade på någon utklädd till michael jackson, nog för att han är king of pop. men tanken på att han är död och att han ser så fruktansvärt läskig ut. nej fy. den som ska skrämma mig ska klä ut sig till honom. nu är det färjan på tv, inga konstigheter och så håkan! peace


det lilla som vi alla vet ...

måndag. det regnar. det blåser. det är kallt. jag är arbetslös. haha okej jag ska sluta klaga på att jag är arbetslös, men vädret kan jag väl få klaga på i alla fall! man blir ju inte direkt lycklig av att vakna upp till illgrå himmel..
Dagen har gått åt till att prata med Josefin på skype ( ja jag har insett hur bra detta fenomen är), och vi som aldrig pratar annars. höhö.. Nu väntar jag bara på att få prata med våran underbaring på andra sidan världskartan. jag hörde rykten om att hon blir borta way too much longer ännu mer än vad det var tänkt. för borås skull hoppas jag på att hon kommer hem, för hennes egen skull så förtjänar hon att fortsätta leva livet. Man borde ju dra ner och hälsa på henne. satan!
Jag har även passat på att översätta mitt CV till engelska. jag kommer nog inte våga skicka det till någon än eftersom jag kan  ha översatt vadsomhelst fel. funderar vidare på det problemet.



grrrrrrr. lite helgbilder sådär mitt på måndagen

I kind of hate you

ajjemän. kan inget annat än att hålla med min rubrik.
ville nog mest få sagt det och även säga att jag haft en sjukt kul kväll. arrå

I need the pink one

den här ska jag köpa imorgon. jarå jarå tack så mycket!

if i saw you..

onsdag var det. jag har fått väldigt mycket gjort idag, så mycket att jag är lite orolig för vad jag ska hitta på imorgon. I och för sig så finns det ett helt hus att städa. Det hade gjort mamma glad, inte för att jag tycker att det ser speciellt stökigt ut med det tycker säkert hon. Så är det med mammor har jag förstått. Jag kan ju erkänna att jag absolut inte fått min mammas gener i alla fall då det gäller att hålla ordning på saker och ting. Mitt rum ser för det mesta ut som ett stridsfält och garderoben ska vi inte tala om. Nu är allt nystädat och fint, undra hur länge detta ska hålla i sig. en vecka max tippar jag på. jag har höga tankar om mig själv, jadå..

Förutom timmen på gymmet och lunchen hos fröken östlund så har jag tillbringat dagen framför symaskine(rna)n. Tiden rakt av flög iväg och jag fick lagat och omsytt och uppsytt en hel del. varför slänga när man kan göra om? Det kan va ett av mina motton här i livet.

resten av min kväll skall spenderas framför gossip girl. ska dregla lite efter chuck bass. you know you love me xoxo !

just nu sjunger jag som ulf Lundell den rackarn.


din sol har landat i mitt knä och gått sönder ...

wawawewa som Borat hade sagt. Idag startade min dag aningen bättre, dvs: jag sov inte hela dagen. Nu ska jag ner till gymmet och trampa jävel på EFX:n. Den är ett roligt påhitt tycker jag, och idag ska det nog gå bättre än förra gången när jag ändå vet hur man gör! Sen ska jag hem och söka jobb. eller i alla fall kolla upp lite om vad jag vill göra. jag har en känsla av att man blir mer och mer fast hemma ju längre man stannar. Det är ju inget vidare, så nu ska här ut och åkas.. tjapps!


jag och mitt hjärtegull taggar inför sverige-danmark matchen för någon helg sedan.

wish I was you

I know who I am when I am with you...

arbetsförmedlingen. vilka sophögar. Jag ansluter mig till den grupp som ogillar arbetsförmedlingen. För det första så pratar alla med en som om man var 12 år och inte har en aning om hur det är ute "i det verkliga arbetslivet". För det andra så är det väl ändå inte praktik man letar efter. för det tredje så vill man väl i första hand inte leta efter jobb där du kan arbeta halvtid/vikariera. nog för att vi tydligen är mitt i finanskrisen, men hallå? inte konstigt att folk är missnöjda när alla är så himla negativa. Först och främst så söker man väl jobb för att man vill ARBETA. inte något annat. herregud. jag tänker göra det här på mitt sätt. jag är till exempel hellre arbetslös än att arbeta i Götakiosken. Bara för att man arbetat som något speciellt tidigare så måste ju inte det betyda att det är det man vill göra i framtiden? aeh, jag klarar mig själv. sådetså!

förövrigt så har min dag varit .. annorlunda. Jag har aldrig vart utan jobb innan i stort sett, så jag vet inte vad man gör. Jag sov alldeles för länge, så hela dagen har jag gått omkring och undrat om jag ska vakna till liv någon gång. besöket på arbetsförmedlingen gjorde mig mest irriterad och jag fick massvis med papper som jag ska fyllas i och jag fick med mig två ruggigt onödiga jobbannonser. jobb som jobb tänker ni men nejtack. Efter det så bjöds det på äppelpaj hemma hos fröken Östlund med Mimmi. den satt fint den. När jag väl kom hem igen så började jag hysteriskt rensa ur min garderob (okej, mitt rum med kläder i. pinsamt att jag fyller ett helt rum med skit som  jag använder 1/3 av). Jag sållade i alla fall ut runt 10 plagg, och runt 20 plagg hamnade i min redan stora "sy och göra om-hög".  Så imorgon har jag att göra i alla fall. Avslutade med att städa badrummet lika hysteriskt. där fanns det också massa skit att slänga. jag tycker att det är konstigt att det är så jäkla svårt att slänga saker.
Jag slängde en grej idag, som jag fick springa tillbaka och hämta i soppåsen. Det gick inte, den måste bara va där. En Me-To-You nalle som har suttit på min byrå sedan säkert 3 år tillbaka. tröjan den hade hamnade i soporna, men nallen ska tamejfan sitta kvar. Den bara ska det.


jag tror jag stannar hela natten

sista dagen på jobbet. eller inte sista kanske, jag ska inte ta i så tårna spricker. Förhoppningsvis ringer dom in mig om ett par veckor, men det är knappast något jag kan räkna med. Imorgon ska jag till mig stora kärlek i livet, arbetsförmedlingen. De är alltid lika hjälpsamma där. PLÖH! Det ska nog gå bra. Ska öven dra tummen ur röven och springa in på make up store och beställa tid för sminkning. Det kommer göra susen.

jahapp. första dagen till att klättra på väggarna imorgon alltså (nej jag är inte negativ). jag borde sy upp en kollektion, nu när jag ändå har tid liksom. funderar vidare på det. Det är ju något jag skulle älska i alla fall! men att jobba på en båt i karibien hade jag också älskat...

på återseende gott folk.

tomt

söndag. jag har gjort ungefär ingenting denna dag. förutom att jag satt ute i solen ett tag så har jag gått omkring som en zombie och tillbringat större delen av tiden i min säng med datorn med gossip girl på högvarv. Att man aldrig lär sig att inte blanda all alkohol som finns i hela världen under en enda kväll. Men det var det värt, hade en grym kväll bestående av paj, tjöt, fina människor, hög bra musik, shots, piggelindrinkar, öl, viva, lång promenad, dans dans dans och lite mer dans. helt tokigt. Min röda ögon, svullna ögonlock och min tomma blick kan beskriva denna långa natt. jag tror jag fortfarande har vätskebrist. det spelar ju ingen roll hur mycket vatten jag häller i mig. jag är lika törstig för det. och hungrig. något så otroligt hungrig även fast jag käkat stup i kvarten idag. jävla bakfylla, tur att jag inte blir bakis allt för ofta. jag brukar ha rätt tur med det där.

vanligtvis så hade jag en dag som denna varit lite ledsen för att helgen gick så fort. men jag ska ju inte jobba mer än imorgon, så jag har fetångest över att bli arbetslös. fuckit är vad det är. sov gott folk!


Jag satt ute i det fina vädret och filosoferade idag. jag kom på mig själv att jag för första gången på väldigt väldigt länge satt och tänkte på precis ingenting. det kändes otroligt bra och jag vill aldrig mer gå omkring i den dvala jag förhoppningsvis precis tagit ett litet kliv ur.

när sekunder och minuter blir till år. så länge solen ler så länge lusten ger och tar...


long time no seen

Har fått träffa Johanna idag. det var 6 månader sen sist. det säger en hel del, bland annat att vi hade mycket att prata om. vi blev nog inte ens klara..  och vad hände i idol? meningen var väl att vi skulle kikat, men det blev en hel del tjöt och skratt istället. haha... bilder från ettan och tvåan på gymnasiet. läckert!


running through the love game

E-ämnen. Det där är tydligen inte bra för kroppen, inte alls bra faktiskt! Efter en 11 timmar lång arbetsdag så hade min mamma fått med mig på en föreläsning om tillsatsämneni mat. Jag var redan ganska sliten (och hungrig!) efter en lång dag, men en timmas tjötande från en gubbe skulle jag väl kunna klara av! Det enda var ju att denna mannen malde på från klockan 18-20.30 - JA, i två och en halv timma. Det var lagom skämmigt att sitta på första raden och nicka med huvudet. Det var omöjligt att fokusera och mina ögon vägrade vara öppna. jag hörde väl ungefär hälften av det han sa mellan mina nickningar, men jag lärde mig i alla fall att E-ämnen kan bidra till både hjärtinfarkt, mjölkmage och bitestikelinfektion. Och mycket mer än så också för den delen, det är inget vidare alls, fett ska vi ha. fett i mänder. bort med tillsatser och in med fett. Det är tydligen där det går fel för många, de gör tvärtom vilket går åt helvette för kroppen. så nu vet ni det.
En liten tanke bara.. På en föreläsning så är det kul att få höra fakta, men som föreläsare kanske man inte ska stå och berätta hur man gör sås eller gratinerade grönsaker, och inte heller borde man rabbla E340, E456, E678, E900, E450.. i ungefär tre minuter i sträck. Det blev lite väl mycket kalabalik i hjärnan av alla de där numren.
Men det jag lärde mig kommer jag säkert få till nytta. tack föreläsar tommy. det där gjorde du halvbra!

slänger upp en gammal goding som jag blir på otroligt bra humör av. nu väntar min ljuvliga säng på nattbesök. ciao


dreamin' about you. like always.

Dags att krama kudden. Den här dagen har gått sjukt fort, och hela jag bara suktar efter en god natts sömn. hela min arbetsdag har varit som ett enda långt styrkepass. Det blev riktigt svettigt frampå slutet, jag kände mig jätteefräsch. Som tur är var jag inte ensam om att anstränga mig. ooh, jag kommer sakna minarbetskamrater. i och för sig har det hänt att man fått samma besked, och ändå vart i byggnaden kl 7 nästa vecka. Så man vet ju aldrig, jag kan ju hoppas på det bästa i alla fall. annars så börjar en liten plan ta form i mitt huvud. behöver bara lite mer info först innan jag ens vågar yttra mig. oj oj oj. Jag skulle behöva lite äventyr, sommaren på Rhodos har gett mig mersmak...

Det kliar i mina fingrar...


en liten tanke bara...

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar

I gotta feeling.

Jag har en väldigt märklig känsla i kroppen. Ena stunden sprudlar jag av lycka, nästan så jag vill hoppa och skrika för att sedan göra en helomvändning och bli helt stum. Sådär håller det på ett par gånger under dagen, kan någon berätta vad det kan betyda? sinnesförvirrad är jag! Men skit i det. Idag har jag slitit i flera timmar än vanligt, och skadat mig mer än vanligt också. Vad jag än gjorde så lyckades jag klämma mig tycker jag, jävla klantarsel.  Men varför ska man klaga på sitt jobb? Man ska vara glad så länge det varar!
nu ska jag fortsätta se på bonde söker fru, jag hoppas att jag aldrig någonsin kommer vara med om en dejt som ser ut som en av böndernas. De satt tysta och tittade på varandra. pinsam tystnad kan ju vara det värsta som finns. fast det är kanske inte så stor risk att det blir speciellt tyst när min käft är med i leken. hare!

e l e g i

jävlar i satan! vad det är kallt ute. jag tycker att vi som lever i de någorlunda södra delarna borde få ha lite mjukare klimat vid den här årstiden. annars kan det lika gärna vräka ner snö, så kan det ligga här till i mars och då kan det bli vår över en natt. snö gör ändå årstiden mysig, synd bara att det inte brukar bli så mycket i de här trakterna. jag borde flytta till norrland. undra om man skulle trivas där.
Dagens träning kan kortfattat sammanfatts med mycket bra. Jag och lillen trampade och tjötade medan vi värmde upp, mag- och ryggpass i 30 minuter och sedan vidare till fotbollsträning i drivis och hagel. inte riktigt men kallt var det. Jag hade fyra lager, svettades men frös tamejfan samtidigt ändå. Hoppas vi går inomhus snart, kommer bli riktigt kul förhoppningsvis. synd att det inte är fler gamla godingar som återvänder bara.




saknar saknar saknar saknar saknar min kamera. vill fota. det får mig att må bra.
sluta tänka för ett par minuter, vara kreativ, se det vackra i någonting fult, se det fula i någonting vackert. Bilderna ovan är inget speciellt för er. Men var och en har en historia för mig. dåtid, nutid och framtid.



I övrigt jag fortsätter fundera över min så kallade situation... jag vet inte om jag kommer någon vart. vi får se!

save my life.

Det har gått och blivit riktigt svinkallt här i Borås. Imorse när jag sprang ut till bilen så snöade det faktiskt. Det försvann så fort det närmade sig marken men det var ändå s n ö . usch, det har ju inte ens vart halloween än. På tal om halloween, det kommer bli riktigt bra på halloween i år. ska ordna till något alldeles speciellt!

Idag har jag även fått kicken, sparken, blivit av med jobbet - kalla det vad man vill men jag kommer förmodligen få panik på tisdag. Finanskris hit och dit, ibland lönar det sig inte att vara ung. äh, det är bara att ta! Jag hittar väl något annat. Och gör jag inte det så drar jag väl någon annanstans. svårare än så är det inte..

Next up är träning med lillen och kusinen på gymet och sen vidare till fotbollsträningen ute. kallt kallt kallt. det får bli dubbla lager ikväll. ciao.


foto taget i våras, frost. brrr

honey, d o y o u r e m e m b e r ?


back on track

jahadå. då var man tillbaka i gamla gängor igen. träningen gick galant.
Måndag. Jag förstår inte att folk snackar om nystart varenda jävla Måndag. jag tror inte på nystarter, Ska det blir förändring på saker och ting är det väl bara att bestämma sig! Jag har bestämt mig, det går sådär men snart så jävlar har jag slutit fred med mig själv!


mest av allt vill jag köpa min nya kamera. snart snart snart!


.


open up my ego eyes

cause I'm Mrs Brightside

min kropp orkar inte

vad är det för fel på min kropp? Jag började träna lite mer seriöst för cirka tre veckor sedan, efter en sommar fylld av skräpmat och alkohol så mådde kroppen lagom bra. Nu är det i alla fall så att jag inte orkar. vad gör jag då? Det blev powerwalk med mamma idag, vilket i och för sig är bra, men jag fick slita mig upp för en pluttig liten uppförsbacke? Det brände verkligen i vaderna. jösses. Får hoppas att det vänder imorgon på boxen, Marika har trots allt förklarat fint för mig vad det är som försiggår här! Det är tur att jag har henne...
mycket gammal men mycket fin bild


det finns en sång som säger allt.
som vämer när det blåsr kallt.
som lockar dig att gråta eller jubla.
den har någonting som griper tag
och leder dig från natt till dag.
Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och ett enkelt halleluja...

m e m o r i e s w i l l l a s t

Jag har varit tokig i Takida sedan jag gick i ettan på gymnasiet. Numera kan jag nog inte kalla mig tokig i dem, men jag har kvar en stor passion! Jag minns min första konsert jag var på med dem - in i minsta detalj! Vi hade en spårad förfest hos marikas kompis och stog precis längst fram som tokiga när de över 2 timmar försent kliver upp på scen. Jag och Marika kunde varken stå eller gå dagen efter på grund av för mycket headbangande och för att vi blivit tryckta mot staketet - och detta var på militärpalatset i Borås - dvs ingen jättestor publik bakom, men ändå! jag hade skydd av min dåvarande nummer ett, så jag var väl lite mer skonad än Marika. Men vad gjorde det att vi hade ont när vi fått se dem live - och Marika hade fått sig ett plektrum och vi hade fått röra vid deras händer. haha! Andra gången jag såg Takida var på XoY i Borås. Även då stog jag längst fram och vråla som en tok. Jag minns mycket väl när sångaren Robert kastar ut sin handduk (JA, som han torkat svetten med) och jag får tag i ena änden... Men det fanns någon som fick tag på den andra änden i samtidigt som jag. Dragkampen slutade med att vi rev handduken på mitten och vi skiljdes åt som bittra fiender! Men vi hade ju fått varsin del i alla fall, min del fungerade fint som haklapp resen av kvällen. tredje och senaste gången jag beskådade denna vackra grupp var i Lisebergshallen, också då med Marika och dåvarande. Vi hade grymt bra platser, vid sidan av men ändå längst fram. Jag passade på att svimma minuterna innan de skulle upp på scen, så vi förlorade vårat ställe.. Men konserten var tokigt bra i alla fall! Jag är faktiskt sugen på att se dem igen. Någon som hänger med ?

hör och se, lyssna och lär!


från natt till dag

det är inte alla som har ett smultronsställe. här är mitt



hmm!

musik beskriver ju en hel del i känsloväg. Det har vart lite för bittert här ett tag, fråga mig inte varför men sådana perioder har väl alla skulle jag tro. Imorgon är det fredag, och jag känner ungefär såhär...

köööörbah!


pathetical you

hahahahaha. ja vad ska jag säga?
du säger emot dig själv och beter dig som du inte borde göra.
Men vad fan gör det, jag är lycklig ändå!





 


RSS 2.0