flat tire

min cykel har punka, det regnar ute, bilen är sönder och jag sitter på mitt rum och stirrar hål i vägen. hääär är man inte negativ nejdå. men det är bra synd att man inte är miljonär, eller att man hade privatchaffis osv. jag behöver sällskap, jag är uttråkad. idag vill jag bara flytta!

enda positiva är att jag med gott samvete kan titta på heroes hela kvällen. HALLELUJA! kanske ska dricka lite vin också. äta ost och kex. absolut inte glass. det gjorde jag häromdagen. det var inte bra. men det var gott.


sådär! sådära känner jag mig exakt.

another date tonight

Tjejerna på hostelet har infört date night, och eftersom jag i stort sett är en del av hostelet så ingår även jag. så blir det när man blir inneboende där var och varannan natt pga vinkvällar eller uppesittarkvällar-snackamassaskitkvällar. Nu har Belinda (tysk) i stort sett fyra sängar för sig själv, så det är bara att ta för sig. bra skit. i alla fall så innebär detta att vi sticker på bio varje Tisdag. alldeles fantastiskt bra ide att införa detta, för jag älskar bio. det är inte samma sak som min och josefins biokvällar hemma i Borås, men det kompletterar upp lite i alla fall. ikväll ska vi se SALT. och nu ska jag städa tvättstugan, specialuppgift för idag. kill me.

förresten. det är så fantastiskt att ha en mamma som uppfostrat mig och mina syskon så bra. Madison är ca 2,5 år. och vissa dagar så känns det som att hon befinner sig någon slags extrem trotsålder. jag förstår mig inte riktigt på det där, så tack mamma för att du finns. och tack för bra tips. blir inte jag världens bästa morsa när jag får egna barn så kommer jag bli förvånad.. höhö!



för det mesta är hon faktiskt goaste ungen som finns.

Gina is gone

Regina, eller Gina, har åkt hem.  ännu en tysk tjej (ja det är mycket tyskar här känns det som, det är härliga människor faktiskt) som blev en mycket god vän de senaste veckorna. vi hade ett par galna kvällar de senaste 3 veckorna. haha gud, jag kommer behöva åka tyskland runt nästa sommar för att hälsa på alla.

den här kvällen till exempel. vi spelade drickspel med ett gäng taiwaneser. det slutade i tragedi för hjärnan, som det brukar göra när man är nybörjare på drinking games så att säga. men kul var det.

Don't know what you got till it's gone



säger väl bara åh så bra!

bööh

Jag har tusen samtal att ringa men får inget gjort eftersom folk är upptagna, ska ringa tillbaka, ber mig ringa senare. jag blir galen. dessutom är det 40 grader ute och så sitter man inne som ett fån, snart hamnar telefonen i väggen. leker av mig med Cosmo lite tror jag. han verkar leksugen. sen ger jag det ett hela ett nytt försök om tio. nu jävlar


Barnvakt sill knäcke och pizza



nu mår jag inte allt för bra ska jag säga er. och jag är i behov av sällskap. till och med hundarna sover.

helt normalt.

förra söndagen när jag kom tillbaka från jobbet så stog det en stor jacuzzi i trädgården. när jag kom innanför dörren så möts jag av en gigantisk underbar skinnsoffa. Familjen var i Perth och hälsade på några kompisar över helgen, på vägen hem kände de att de behövde en jacuzzi i trädgården.. och en ny soffa i vardagsrummet. jag är inte förvånad över alla dessa infall längre. vad man ska götta sig är jacuzzin är igång ändå ^^,

torsdag

jag har blivit beroende av Heroes, på grund av grova sömnproblem de senaste veckorna. Igår låg jag uppe till halv fem för att jag inte kunde sluta titta. Jag har aldrig sett första säsongen till exempel, men nu har jag sett alla avsnitt utom ett på en vecka. hoppsan. detta innebar också att jag sov till klockan halv två och vaknade upp i panik. är man ledig så ska man hitta på saker. dock blev jag glad över mitt val när jag såg vilket väder det var ute. iskallt och blåsigt. var inne i stan för att möta upp Dana för en kaffe. men hon låg helt utslagen i sängen stackarn, alla är sjuka verkligen. borde hålla mig borta från hostelet ett tag egentligen så att inte jag blir sjuk också. men det är omöjligt för min del, ikväll tar jag med mig min make Mr Tawny (port) och har avskedsfest för Regina. ännu en go tjej som ska vidare, eller hon ska faktiskt åka hem till Tyskland. egentligen ska de ut imorgon, men jag ska vara barnvakt hela kvällen imorgon så då sa vi som så att vi festar idag med. bra skit.

det sprack upp alldeles nyss. borde springa ut och ta vara på solen. man blir så lycklig av det.


dance like it's the last night of your life


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Musik på högsta volym och jag får tusen mer saker gjorda ungefär. Madison är ett underbarn, för hon vaknar inte av någonting sålänge hennes dörr är stängd. så jag kan dansa runt bäst jag vill när hon sover. Har gjort köttbullar till familjen, det har en prova-på-nya-maträtter-vecka för tillfället för de är trötta på att äta samma mat hela tiden. tror det är ett vanligt förekomande "problem" i många familjer. jag tyckte det passade bra att fixa köttbullar åt dem för de äter aldrig det, verkligen aldrig! har även skickat in en äppelpaj i ugnen, gud vilken bra nanny jag är om jag får säga det själv. hoppas jag inte är den enda som tycker det, haha.

annars så sorterar jag smycken som vanligt. inte mig emot. jag älskar att pyssla och fixa. ibland längtar jag nästan tillbaka till skolan bara för att jag vill sitta och sy flera timmar i sträck. wellwell. ikväll blir det jobb, och snart hoppas jag att jag kan ta mod till mig att ringa lite farmar. jag förstår inte vad som hänt. jag brukar inte bli såhär nervös av att bara behöva ringa ett samtal. men jag måste. heja mig.


saknar mina soulmates! :)


här sitter jag med en övertrött unge som ska äta men mest slänger maten omkring sig. så jag känner mig ungefär såhär


wish you would be here when the sun is rising.

Tisdagen har varit helt okej. Jag är trött i kroppen, för jag har åkt på min tiotusende urinvägsinfektion på det här året. Antar att jag är en av de olyckliga som får det löjligt lätt, och som dessutom får mest ont i ryggen vid infektion. konstigt men sant. då visste ni det.

Jag har sett efter skitungen hela dagen, vi var ute och sprang uppe på kullen med Hundarna, innan det började regna. då fick vi gå in och hitta på saker. hon har fått ett litet stativ som hon kan måla med krita på, jag trodde jag skulle dö av ljudet. det låter precis på samma sätt som när någon drog fingrarna på svarta tavlan i skolan när man var liten. huusch, biter ihop mina egna tänder bara jag tänker på det. Jag vänjde mig litegrann dock, jag försökte koncentrera mig på att sortera smycken istället för att lyssna på det där förfärliga ljudet. när jag slutade så gjorde jag varma mackor (ÅH det var underbart) och sen stack jag in till Hostelet för att gå på bio med Dana och hennes vän. Jag minns aldrig hennes namn, jag vågar inte fråga efter det heller för jag har nog frågat säkert 10 gånger redan. men jag och namn och minne är inte tillsammans, det är värdelöst att varken ha namn eller ansiktsminne. dessutom har jag inget filmminne heller. min arme stackare. Anyway, Vi såg på Matching Jack och satt och grät allihopa. filmen var sådär, den handlade om två cancersjuka pojkar och ja! inte konstigt man läcker vatten då!

just precis nu ligger jag under mitt fantastiskt varma duntäcke och bara filosoferar om livet. jag är född till livsnjutare tror jag. det är vad jag kommit fram till hittils. hörs imorgon. hejsan.


ibland har jag nattsällskap. två stycken sådana faktiskt. Det är bra, så dämpas min längtan efter taxen. min tax. min underbara fina lilla tax! De här två tar tillsammans ganska stor plats. men det gör inget alls, jag känner mig ju inte ett dugg ensam med de här två :)

javisst. på facebook så spår man sig..


"du har tröttat ut dig genom ditt grubblande och det är dags att du stänger av malandet.
Nu börjar ditt nya positiva liv.
"

jag tyckte det stämde så bra så jag spådde mig igen. och då stog det istället
"Gå ut när det slutat regna, du kommer träffa en hundägare som du bör lär känna bättre".
det roliga är att det faktiskt regnar just precis nu. haha

ursäkta då!

får man inte kalla en fest för libanesfest? är jag rasistisk då? tydligen. jag ursäktar mig, min chef hade ingen libanesfest. Utan det var ett födelsedagskalas med bara libanesiska gäster (bättre så?!). Jag kände mig ganska malplacerad mitt i denna jättelika folkmassa i alla fall. Jag fick minst sagt någon slags chock när klockan passerat 13. Jag stog vid disken och arbetade på som vanligt och på ungefär en sekund så fylldes hela köket av människor som sprang omkring med mat, och de skrek på varandra och jag trodde det skulle utbryta slagsmål när som helst. Bara för att jag har ingen aning om vad de pratar om eftersom de alla pratade libanesiska och libanesiska låter väldigt aggresivt i mina öron. inget illa menat, svenska låter ju konstigt för dem också. Jag hade i alla fall roligt över hur mycket de tycktes skrika på varandra under hela kalaset. väldigt intressant att iakta! och maten var god, trots att jag bara hann provsmaka några få rätter. Jag hade fullt upp med att springa runt och servera folk. pjuh!

det var det.


monday

Dagens förmiddag spenderades i trädgården, vi satt i solen och hade det alldeles för bra. Madison har gått och lagt sig och jag tänkte att jag skulle få några timmars solbränna under tiden. Men det anlände en storm istället!? nu sitter jag här och fryser. ska fortsätta sortera smycken istället. hmm.

Helgen var bra, som vanligt. Jobbet gick också bra. what else.
jag kan berätta för ett att 90% av bilderna från helgen ser ut som den nedan. ibland gör man sig inte så bra på bild. och jag har uppenbarligen ätit någonting för den där pricken jämte munnen hänger med på alla bilder från i lördags. så härligt.


Valen är fortfarande kvar. titta titta. hur häftigt som helst.


goodnighty almighty




shit sherlock


det var kul igår. men vettifan om det var värt det. chefen ska ha libanesfest för sin mamma. inte alls sugen. I'm off hejs.

minst sagt en mycket bra kväll igår!


men nu kilar jag iväg till jobbet, JIPPI!

Kan man ha det mycket bättre?


friday friday friday I'm in love

Tillbaka till resturangen idag, det var okej. gjort nog mitt längsta lunchpass hittils på 3,5 timma. inte mycket att hänga i granen men när jag står där och moppar golvet så sjunger jag dollar dollar dollar dollar dollar om och om igen vilket gör det hela lite lättare! humöret är på topp och ikväll blir det vin och dans. kommer bli kanoners även fast jag kommer ha huvudvärk imorgon, men det har väl ingen dött av.

söka jobb var det också ja! hela stan och varenda resturang/café är för tillfället helt fullproppade. det är nämligen val i Australien i helgen. så jag la det på hyllan, det får vänta till på söndag eller måndag när valyran lagt sig. och på lördag kommer jag förhoppningsvis få reda på mer om farmjobbet som kanske kanske kanske kan bli mitt i oktober! woho, jag hoppas. håll tummarna för mig. tjapps.




Inception

Jag och Dana fick ett spontanryck och stack iväg till bion. Vi kikade Inception. mycket bra och MYCKET förvirrande. jag tror vi satt och försökte komma fram till saker om filmen i säkert en och en halv timma efter. men se den ni! nu är det hög tid för min behövliga skönhetssömn. nighty!

örhängen

Det här har jag sysslat med senaste 3 timmarna. sorterar örhängen. vad gör man inte för lite extracash. Bara en miljon halsband och armband kvar!

jobbar jag idag?

som vanligt när jag ska jobba så hade jag ställt klockan på halv nio, jag satte på datorn och kikade runt lite i väntan på att Nicky skulle ropa att hon måste gå. men hon ropade aldrig och sist jag tittade på klockan var hon 10 och jag tänkte att jag får väl dra mig upp i alla fall... fast av någon konstig anledning så somnade jag om istället och vaknade nu ?! Jag vet inte om jag jobbar idag över huvud taget och min mobil behöver fyllas på för att jag ska kunna ta kontakt med omvärlden. jobbigt läge. det är strandväder också för den delen.

nu ringde visst familjemodern. jag ska jobba. JIHO!

bowriding.


kan det bli sommar igen?

don't you?

When you're close to tears remember
Someday it'll all be over
One day we're gonna get so high

Though it's darker than December
What's ahead is a different color
One day we're gonna get so high

And at the end of the day remember the days
When we were close to the end
And wonder how we made it through the night

The end of the day remember the way
We stayed so close till the end
We'll remember it was me and you

'Cause we are gonna be
Forever you and me
You will always keep it flying high
In the sky of love

Don't you think it's time you started
Doing what we always wanted
One day we're gonna get so high

'Cause even the impossible
Is easy when we got each other
One day we're gonna get so high

And at the end of the day remember the days
When we were close to the end
And wonder how we made it through the night

The end of the day remember the way
We stayed so close till the end
We'll remember it was me and you

'Cause we are gonna be
Forever you and me
You will always keep it flying high
In the sky of love


jag fick precis en uppenbarelse. eller en spark i röven. nytändning. energin bestämde sig för att komma tillbaka. Javisst!


mycket härlig låt förövrigt.

dragonlizard

Jag trodde jag hade hittat en orm med något annorlunda huvud...

MEN det är en sån här som vandrar omkring uppe på kullen. en del påstår att det är en drake, på grund av den blå tungan. men det är en ödla, med blå tunga. äcklig tycker jag

.. Tazzie vill äta upp den. hon har hittat den flera gånger när vi är ute. Idag var Nicky het förtvivlad för att hunden hade bitit i den, ödlan alltså. Jag är djurvän, men hon är extrem. jag menar.. Ninja (katten) får inte vara ute på nätterna för att hon tror att han ska jaga fåglar. trots att han har ett halsband med bjällror i så han skrämmer iväg alla fågar med säkert tio meters avstånd...

hati hati!

jag har blivit rejält bortskämd med sovmornar det senaste. härligt för mig, speciellt idag eftersom mina fötter värkt hela natten och jag har legat och hostat halsen blodig ungefär så sömnen har verkligen inte vart den bästa. Många på hostelet verkar ha fått samma grej, och eftersom jag hänger där det mesta av min lediga tid så har väl jag blivit lite smittad. Jag fick dock en bra medecin av Steph när hon åkte (oooh trodde inte man kunde sakna en tysk människa så mycket, hoho) och den hjälpte faktiskt. synd att jag inte kom på att ta den förrän klockan åtta imorse bara. men efter det kunde jag sova skönt ända fram till 12, även fast fötterna fortsatte värka.

det är underbart väder, eller var i alla fall. nu börjar det komma in lite moln men är fortfarande varmt och skönt. var ute med Madison och lekte i hennes små hus innan, hon har börjat göra kullerbyttor helt maniskt. Hela hela tiden, hon sprang in i stolpen till klädlinan när vi lekte jage också. Det såg rätt kul ut, men man kan ju inte skratta åt ett barn som gör sådär. Hon blev mest chockad för ett par sekunder men sen fortsatte vi springa runt och göra kullerbyttor. jag har aldrig träffat på ett barn som slår sig så mycket men aldrig gråter hysteriskt över det. hon kommer bli som jag när hon blir stor. alldeles fantastisk och smärt-tålig!


schtupppi me miss you big time!

bara man vet vad man vill göra för stunden så brukar det rätta till sig till slut

det är tur att man känner världens finurligaste och underbaraste människa


ungefär såhär.


your longlife lovestory starts when you learn how to love yourself.

jag fick lust att skriva. men jag har inget att berätta. tråkigt va?

älskar min cykel

nu har jag hojjat runt i precis hela Bunbury. jag har fått shoppa, så lycklig man kan bli! dock rätt tråkiga nödvändiga saker, men en gosig tröja också. och nästan ett par skor, men jag kom på att det var jätteonödigt att börja köpa skor. jag gick bara och kände på dem lite lätt. Jag gick äntligen och fixade med min sjukförsäkring också, jag fattade ingenting av vad hon pratade om men jag fick ut hälften av pengarna i alla fall, som vanligt vad det gäller försäkringar så finns det massa regler hit och dit. jag måste till och med gå tillbaka och visa att jag har ett visa för att vara här och sedan få något medicarekort. kanske bra om man blir sjuk igen i och för sig. men sitta där som ett fån med 30 andra människor är inte skoj alls.

jag fick rejäl träning i alla fall, det kan behövas väldigt mycket. jag ska sätta mig själv på vattendiet också! (det var ett skämt mamma)


egentligen är det så att det är Tazzie som är på diet, 10 kilo är lite för mycket för hennes lilla kropp. men hon passar på att äta av Cosmos mat i alla fall.. what to do.

en fruktansvärd bild. men ungefär sådär lycklig har jag vart sedan den 28 februari.


och ja. i bakgrunden där har ni en nudistman. han gillar att ta av sig kläderna. det är knappt någon som bryr sig längre.

monday monday

ny vecka nya tag. skönt att börja med att vara ledig faktiskt. ändå känner jag mig stressad för att jag har en miljon saker att göra. ska strax kila in till stan, det är underbart väder idag igen så kanske springer förbi hostelet och kollar om någon ska med och sola kropparna! men först måste jag till exempel köpa nya byxor, för jag är nästan byxlös. när man bara har 4 par byxor att varva mellan i 6 månader så blir de lite slitna. önskar jag kunde gå in i min garderob hemma just precis nu och byta ut alla kläder jag har här nere mot nya. fast jag har också lovat mig själv att när jag kommer hem så ska jag i alla fall försöka halvera min garderob. det är näsan pinsamt att stå där (min systers gammla sovrum..) och känna att man inte har några kläder. en liten hypotes bara. inte för att jag vet vad en hypotes är men det lät bra.

imorgon är det hard work work igen, så nu ska jag njuta av min lediga dag (efter jag gjort alla mina ärenden!)

never ever been jealous... but I think it would work!

hade en bra kväll på hostelet. samtalet var huvudsakligen vem som gjorde bort sig mest i fredags, jag låg i lä. skön.t.  jag har en day off imorgon, de verkar inträffa lite här och var nuförtiden. min planering för min framtida vistelse här verkar också leva sitt eget liv för tllfället. jag vet inte. jag vill så mycket. jag tänker som så att det löser sig, tiden löser allt. jag mår bättre än vad jag gjort i veckan som varit. det är också skön.t. men det är något som gnager i mig fortfarande. frågor som jag aldrig kommer få svar på. jag önskar att jag gjort och sagt så mycket mer. jag antar att det bara är att se framåt, jag minns fortfarande en mening som sas för ett par veckor sedan och jag får tro på att det var sanning helt enkelt. pratar jag i gåtor? javisst, men det är härligt för mig och jag behöver skriva någonstans. herrå

förresten!

vem kan inte bli överlycklig av att bli väckt tidigt på morgonen när det är ens bästa vän som ringer och skriker från Roxettekonserten som var igår. jag saknar min Frittemän, mitt fina hjärta.



I can't walk without your air in my lungs.

avslutat jobbet för dagen och det kunde inte vart mer passande väder än det här. regnandet har gjort mig mer deprimerad än vad jag behövt vara (tror jag) och nu när solen tittar fram på det här sättet så kan man inget annat än känna sig lite lycklig i alla fall. jag har haft jobbiga drömmar det senaste, jag får det när jag är orolig eller går och tänker på saker för mycket. sen går jag och tänker på drömmarna stup i kvarten och tror att de är på riktigt och då mår man åt helvette. men nu så! jag ska vara glad åt allt fint som jag upplevt hittils och hoppas på att resten av min vistelse kommer bli lika bra, alla behöver svackor ibland för att inse hur nöjd man egentligen är med livet. blir det inte som man vill eller förväntat sig så får man helt enkelt som Dana fint beskrev det kippa efter andan tills man en dag kan ta ett djupt andetag och känna att man lever igen.

min cykel är lagad och jag ser fram emot motion. har vart lite för lat på den fronten det senaste, jag måste ut ut ut och springa och gå och simma och ja allt. men nu måste jag ut i solen och skaffa fler fräknar. höres.



I miss you


godnatt

har försökt sova i en hel evighet men det går inte så bra. jag lyssnar på hårdrock istället.


jag tycker den här bilden är jätterolig.

när vi var och snorklade vid ett skeppsvrak på Bali är den här bilden tagen. sebbe försöker se anständig ut och jag försöker för hela mitt liv ta mig upp ur vattnet. det var stenar på botten som gjorde svinont samtidigt som det var vågor som gjorde det hela mycket komplicerat. jättekul faktiskt såhär i efterhand eftersom jag  säkert såg ut som någon slags säl i mina försöka att komma upp ur vattnet.


pippi pippi, titta titta. såhär ska jag gå runt och se ut på jobbet ikväll. glad ska jag vara. jätteglad fast utan apa


saturday

osch. vilken tuff morgon, jag skulle ta det lugnt igår men det var födelsedagsfirande så det blev svårt. alla var helt galna, två nakna män sprang omkring på borden och en annan bjöd på soppa (som man inte ska smaka av alls om man är smart). vi sjöng happu birthday säkert 8 gånger och fick en hel halv krog att sjunga också för den delen. det var en bra kväll. punkt.

Var halvsugen på att gå och jobba idag, 12-14. två timmar, ovärt. men visst var jag där. min chef frågade vad det var för fel på mig idag. han tyckte jag gick omkring och såg deprimerad ut och var lite "up above the clouds". inte konstigt alls när man vill slå en stekspade i pannan på honom så fort han visar sig eller ber en göra något. han har nog hajat att jag inte tänker för mer trädgårdsarbete i alla fall.. städning kan jag förstå att jag får göra, av resturang kök och toaletter men inte av hans kontor. börjar jobba igen om 50 minuter, hoppas det blir full rulle så jag får ihop några timmar denna värdelösa dag. negativ? nej nej inte jag, det kanske bara låter lite så! :)


Birthdaykid och vänner. sådär som Jenny ser ut på den här bilden ser hon alltid ut. man kan inget annat än att vilja kramma sönder henne för hon är så underbar. hon ställde sig och gjorde pommes mitt i natten, hon stekte dom men det var gott ändå!

Jag ser ut som Mickaels mamma på den här bilden. önskar jag hade vart hans mamma så jag kunde uppfostra honom lite bättre. ^^






min kamera har blivit lite sjuk som ni ser. tar inga bra bilder. ska titta på't.

fight.

så bra som jag stod upp emot min chef gjorde mig själv förvånad. jag är född för snäll, men nu fick till och med jag nog. det gick bra. eller okej! det slutade med att jag inte jobbade idag och att jag ska fortsätta jobba hela helgen ut och få bättre betalt. vilken människa han är på att snacka bort folk. och så vägrar han att lyssna hur man än lägger fram saker, det var nog det som gjorde att jag inte gav mig heller. det känns okej nu. jag tycker fortfarande att det suger att jag måste jobba 2,5 timma med paus på tre och sen 3 timmar till på lördagar. men whatahell. det får bli så åtminstonde tills jag får ett annat jobb. bra va, ge mig lite applåder så känns det bättre.

förresten. det är det värsta som finns när en chef säger att "du fick göra det för att jag vill hjälpa dig". ta dig i arslet säger ja. klart alla chefer är egoistiska, det hade jag också vart - fast jag skulle inte be min serveringspersonal rensa ogräs i 2,5 timma och ge dem knappt 50 kr i timmen för det. sådetså.

Hoppas på BBQ ikväll. Nicky är kanske i behov av akut barnvakt men jag är inte direkt sugen på det. umgås med vännerna är det enda som håller mig glad för tillfället, och det hade vart gott med en KÖTTABETE! vi får se vi får se.

dags att storstäda huset, tro mig - det är rätt skoj ändå. all frustation och andra känslor bara pyser ut ur öronen på mig när jag får aktivera mig på det där sättet, som en jävla tok. hejs.

alldeles jättehäftigt

två valar simmar omkring utanför mitt hem. det är helt sinnes! jag blir alldeles vild känner jag. de har simmat omkring därute i en vecka, förmodligen för att en av dem ska ha en baby! Justin hade sett dem och runtomkring så hoppade delfinerna omkring och lekte. helt awesome! förstår ni, en stor val! till och med två. herregud. det är helvette fan att jag ska jobba på söndag, annars hade jag fårr följa med Delphine ut i forskningsbåten för de behöver hjälp. tänk att se en val så nära... jag kanske ska sjukanmäla mig. det kan faktiskt vara värt det, eller det ÄR värt det.


50 meter från stranden. herregud!

määh!

helt plötsligt ringde Nicky och sa att jag var ledig idag. vad jobbigt för nu känns det som om jag sovit bort halva dagen. inte gjort något annat än att stirra på datorskärmen och lyssnat på råttan som nog faktiskt bor i väggen precis ovanför mitt huvud. borde ta tag i mitt liv och kila in till stan och göra viktiga grejer som att gå till posten och "försäkringskassan". det hade varit ganska skönt att få tillbaka de 1000 kronorna jag fick betala när min hals gick sönder för några veckor sedan. hade jag fått tillbaka de pengarna nu så hade jag lagt dom till min resekassa direkt. vilket upplyft det hade vart för den. resekassan alltså. det hade känts mycket bra. jobbigt att jag inte kan springa över till hostelet och väcka sebastian så man kunde få lite sällskap. alla andra jobbar eller volontärar så jag får snällt åka in själv. ikväll blir det mooovie om jag får bestämma. men först pasta pasta (frukost!)


mushroom mushroom.

Det är skönt att man aldrig behöver känna sig ensam i det här huset. vad hade jag gjort utan mina kelgrisar



cykel!?

jag förstår verkligen inte varför jag skulle ta cykeln hem igår. det ösregnade och blåste riktigt rejält, och folk försökte hindra mig både en och två gånger. jag skrattade dem i ansiktet och sa att det är väl inte alls så farligt, det tar högst tjugo minuter. fast då tänkte jag faktiskt inte på att det inte är någon luft i däcken, och jag tänkte inte på att det oftast blåser full orkan i motvind när man cyklar åt det hållet jag bor. skrattar bäst som skrattar sist in my face! och att ligga och kråla i buskarna är inte heller så skönt, tur att jag hade hjälm. jag är ju inte förvånad över mig själv, inte det minsta. nu är cykeln hemma i alla fall och kan lagas av pappa Phil. det är någon mystisk läcka i vårat hus också. de har såndära matta i halva huset, och det finns en fläck som plötsligt blir dyngsur, det är inte hål i taket, det finns ingenting under mattan som gör att det bli vått och vi har scannat av området runtom. jätteskumt. det är säkert ett spöke. eller så är det råttan som jag har i mitt rum. jag vet inte säkert om det är en råtta men det låter som en. aldrig att jag vågar lyfta på mina kläder och städa mitt rum nu alltså. shit, fan vad äckligt.

jag börjar jobba om en stund. måste kuta ut ur rummet. kommer bli jobbigt om jag måste hämta något här inne sen, på grund av det nya husdjuret. usch. träningsvärk har jag också. och separationsvärk. hejdå.




nighty

spenderade min kväll på hostellet med några goda vänner. de människorna får mig på bra humör. jag bestämde mig för att ta cykeln hem, den som sibbe lånat. ingen luft i däcken... jag tänkte att det inte skulle vara så farligt.. fast JO! det var jobbigt och jag föll över två gånger. om det var på grund av vin eller vind får ni gissa på. förmodligen en blandning. men snacka om att jag var en lerhög när jag kom hem, och helt genomvåt. imorgson får jag sovmorgon igen. vilken lyx jag befinner mig i för tillfället.


you're still the apple to my pie.




jenny. en av de bästa just nu!

harmonii

jag åkte till affären och köpte med ett sy-kitt! skratta ni, men det är sånt där som får mig på bra humör. sitta och fixa och pilla och sy och pyssla. tillsammans med bra musik i lurarna, det kan inte bli mer avslappnande än så. Jag köpte även nachos och 10 liter vin i affären. kan ni förstå att 10 liter kostade 130 kronor? jag kunde inte motså erbjudandet, och så lär det ju räcka ett tag, förhoppningsvis ^^, och så får jag sluta åka taxi hem. får smita in i tjejernas rum på hostelet sålänge de har en ledig säng där de kvällarna vi är ute. så kan jag lika gärna hoppa upp strax innan åtta (då receptionen öppnar) och ta en promenad hem. att jag inte går hem på natten är för att jag helt enkelt inte får det. det är lite mer än 30 minuters promenix, och mitt i natten är det ganska så mörkt och inte så härligt för mig att gå hem heller för den delen. jag väntar på att nicky ska komma hem. hade verkligen velat gå runt till lite resturanger idag. men jag vill börja redan runt tre, så det kanske får vänta till imorgon (om jag är ledig igen,50/50 % chans just nu) eller på fredag efter mitt fantastiska nuvarande jobb. usch. hur säger man upp sig. han borde ju fatta själv att jag inte är dum i huvudet och accepterar 10 dollar i timmen (60 kronor, i helgen fick jag 50 kr timmen!!!)

det var det om det,


baaaali. så fina minnen!

morning

det är inte bara jag som är deppig. Vädret verkar vara det idag också. och jag som helt plötsligt blev ledig idag och hade tänkt kila till stranden. blir inget med det. kanske kan ligga inne med gott samvete och inte göra någonting då, förutom att jag ska söka jobb senare i eftermiddag/kväll. men det är ett par timmar till dess. jag måste käka någonting. återkommer.


tro det eller ej. har säkert lyssnat på den här 20 gånger sen igårkväll. fin fin fin!

cause you're the apple to my pie, you're the straw to my berry, you're the smoke to my high

.

pics

har jag inte vart lite tråkig på senaste. har knappt visat några bilder alls. på tiden att jag gör det kanske. jag har inte varit så aktiv med kameran så det är kanske därför. och så har jag haft fullt upp med att ta vara på tiden. men här så ska ni få se.


dags för alkoholpoker, krångliga regler eller förvirrade pojkar ?!

det här är DEJAYmama. han heter egentligen Mamadee (eller något) men det är roligare att kalla honom dj. dessutom så pratar han nästan bara franska så det är rätt åt honom!

Här har vi Utah. Kungen av Ukulelen!

Deana och Olivier. de fann varandras hjärtan på en minut om inte mindre. gulligt ändå!

Fyren

behövligt med solnedgångar. oja!

det här är Regina. snäll liten rar tysk.

nej nu gick det inte mer. men lite fick jag visat i alla fall. nu blir det film, hejs

chock

Min kropp har hamnat i chock tror jag. jag sov 11 timmar inatt, istället för 4 - 5, eller till och med 3 som de senaste dagarna eller kanske veckorna. jag känner mig sjuk och slö. jag tror jag blir hemma med en tekopp ikväll. Jag har precis lämnat över Madison, vart ute med henne och hundarna i över en timme vilket var skönt. jag lyssnar på uppiggande musik och tittar på det sista av solnedgången genom mitt fönster. det är inte ofta jag får för mig att vara ensam en kväll, och är jag ensam blir jag rastlös. men ikväll vill jag inte öppna käften, så själv är precis vad jag ska vara!

på tal om solnedgången. jag kom på det idag.. det blir inte mörkt klockan 17 numera. klockan är faktiskt snart 18.30 och det syns fortfarande lite lite lite ljus. sommaren närmar sig :D wohooo. kanske inte ska säga för mycket men fifan vad skönt det ska bli att gå i shorts och klänning igen, utan en stor hoodtröja och jacka över. mmh mmh mmh



exakt såhär känns det ikväll.

kommentar

när jag kom till hostelet igår så utbrast Deana "oooh, I love your make up". eftersom jag inte sminkar mig speciellt ofta här borta (såvida man inte ska ut och svänga sina lurviga) så blev mitt svar såklart "thanks but I don't wear any make up" ... "ooh that's why, you're beauuuutiful".

ska jag ta det som en komplimang att jag inte behöver ha smink eller att jag sminkar mig fult när jag väl sminkar mig?! haha. roliga människa.


är hon inte grymt lika jennifer lopez så säg! och människan har en urgullig personlighet! man får ju lust att käka upp henne!

från och med du


shobree

mycket tänk nu. jag måste säga upp mig från min resturang, definitivt. jag gav det ett försök, men det är ungefär som att jobba gratis. just nu jobbar jag precis alla dagar i veckan, men fredag till söndag jobbar jag som hårdast dvs i resturangen. jag tjänar inte på det för fem öre och jag blir helt slut i kroppen av det. till exempelvis var både knän och rygg av efter att ha rensat land i två och en halv timma i söndags. rensa land, ni hörde rätt. servitris = rensa land och skrubba golv. det matchar inte det hör ju vem som helst!

man måste vara poositive, som min gamla tränare hade sagt. det är jag, imorgon fixar Nicky och jag mitt CV tillsammans och sen på fredag är det off to town till varenda ställe som finns :) ser fram emot det faktiskt. jag vet inte om jag nämnt att både jag och sebastian fick jobb på "chicken factoryn" här i Bunbury. det är som det låter, man jobbar med döda höns så att säga. det såg ganska drastiskt ut, men hade vart en bra erfarenhet. jag tappade all lust att jobba där nu. söker mig hellre till en farm i så fall om jag skulle känna att jag vill ha mitt andra visum. det vill jag, så det blir att ställa sig på kö till det så får vi se framåt sommaren (vintern för la suede) om det blir något. just nu så trivs jag fortfarande bra här i familjen, snart har jag vart här i exakt sex månader. dubbelt så länge än vad det var tänkt. jag är glad att jag stannade. jag förstår mig inte på folk som tvivlar på att resa såhär. det är så himla värt allt, vilka upplevelser man får vara med om. snälla människor ÅK om ni kan. nu tappade jag tråden. kanske för att jag är helt slut i hela kroppen. sovmorgon till tio imorgon, det är lika med guld dessa dagar. hoppas det blir fint väder imorgon så jag kan spendera dagen på stranden med mini och hundarna. hörs.


cleaning washing dishing DONE

poooh. efter att ha suttit och stirrat in i väggen ett tag så kändes det faktiskt bra igen. kroppen alltså. det gjorde den inte innan. har totalstädat huset på rekordfart, knappt en timme tog det. det blir så när man är frustrerad. då gör man bra ifrån sig förstår ni. jag har bara vika tvätten kvar. det roligaste. sen så ska jag vänta på att la familia ska komma hem, eller moder och fadern. det där med tider börjar irritera mig nuförtiden. klockan är verkligen inte fem, den är tjugo över sex nu och det verkar ingen förså. well well, ser fram emot en hostelkväll litegrann i alla fall. jag borde egentligen sadla om och flytta in där. men jag vet inte om jag skulle palla att bo på hostel så länge som vissa gör. seriöst, för en del folk är tokiga i hjärnan. det var det om det. off I go.


en av många kvällar på hostelet. jag skrattar ihjäl på på closeupen på Mickael, världens lustigaste fransman! hoppas det funkar att titta !

and there he goes

min allra bästa vän från Australien har precis åkt härifrån. behöver nog inte säga mer än att jag sitter i soffan och stirrar in i väggen just nu. tråkigt tragiskt tråkigt blä usch. jag ska bli ensamvarg så slipper man säga hejdå till folk. need I say more. det är bra konstigt att det är svårare att säga hejdå till folk man träffat här än vad det var att säga hejdå till min familj och mina vänner därhemma... kanske beror på att man inte vet om man någonsin kommer träffa de här människorna igen. de hemma, de finns ju alltid där i vått och tort. jag hade gett en miljon för att få vara hemma just nu, träffa alla, prata med alla. men nej, jag är fan inte klar här. och det är tur att jag har många fina vänner kvar som jag lärt känna, de får trösta mig ikväll..


farväl MR, eller nä. på återseende. tack för sex månaders fin vänskap. och tack för att vi åkte till Bali och tack för det mesta. gonna miss you. nu ska jag gå och lägga mig och sova till imorgon. ungefär.


javosst

ännu en gång kommer man hem på tok för sent, om man räknar med att man ska arbeta dagen efter. men vet ni vad! mitt jobb är det värsta som finns i alla fall, och jag kommer förmodligen få jobba 2-3 timmar imorgon. vilket inte känns allt bra. jag borde bojkotta det helt och hållet. men det gör jag inte. för jag är världens sämsta person på att spara pengar så jag måste. jag får skylla mig själv.. jag är fortfarande ganska stolt över att jag snart vart här i ett halvår, utan någon som helst budget från början. men fan. måste börja spara pengar. 0 kronor kommer man inte långt på. inte ens hem till sverige. jag får ge mig själv köpförbud. hur enkelt som helst. inte. nu måste jag sova. ska ju upp snart. jag hade förresten en riktigt kul kväll ikväll, förutom att man fan aldrig få vara ifred. over and out. peace.


i remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had a feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car

And we go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a big house and live in the suburbs
You got a fast car
And I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me would find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

You got a fast car

But is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or
live and die this way

utmattad

här sitter jag och ligger. ungefär. min hjärna går på halvfart och jag har precis ätit nudlar och chips till lunch. jag glömmer bort att äta och jag snittar två colaburkar om dagen. förlåt mamma, jag har blivit knäpp. jag är ute försent och dricker vin och dansar med alla fantastiska människor och sen ska man upp och jobba arslet av sig dagen efter. man kan väl vila när man blir pensionär väl? det var nog allt. den som kan utläsa en sammanhang av den här updaten kansk kan få nobelpris. jag tänker gå till stranden innan jag går på jobbpas nummero två som börjar klockan 17.30. jag hade tänkt gå in för den delen också. kompensera min coladrickande...


wednesday

perfekta dagar det senaste! måste påpekas! vädret höjer allt. vaknar upp och äter frukost med lillen, går till stranden med hundarna, springer i vattnet med Madison, går hem och lagar lunch och arbetar lite grann med städning och tvätt osv. madison går och sover middag och jag går och lägger mig ute i gräset och njuter av livet. vilken fantastisk arbetsdag! maddie brukar vakna mellan 15.30 - 17.00 beroende på när hon går och lägger sig såklart, och då tar vi ytterliggare en sväng med hundarna men upp för kullen. det är halvkul att gå ut med hundarna när det regnar eller är riktigt kyligt, men nu springer vi alla fyra ut så fort vi får tillfälle. det är underbart. idag behövs dock lite extra städning i huset men det är lätt att skjuta upp när man hellre är utomhus och samlar fräknar, ska ta tag i det nu innan lillen vaknar. ikväll tänker jag dricka vin och gå på three monkeys kareokekväll, för jag är ledig imorgon. javisst!


tuesday

ell'å. jag har haft en fin dag. passade Madison i endast två timmar, de två timmarna spenderades mestadels uppe på kullen och hos grannen. en del är bra härliga, grannen - hon kom ut och trodde jag var Nicky, så var ju inte fallet men vi blev inbjudna allihopa i alla fall. det här huset har utsikt över halva Bunbury och är helt gigantiskt - och fint! det är ett sånt hus som många många (läs:alla) drömmer om. endast 20 meter från vårat hus. men det är en ganska brant backe upp.. i alla fall. vi matade hennes Koifiskar, hon hade en hel damm under och jämte sitt lilla lusthus. och så hade hon en stor fågelbur på baksidan, nu snackar vi s t o r, med en pappegoja och en annan s t o r fågel. vi pratade om hennes rädsla för snö medans Tazzie nästan höll på att hoppa i fiskdammen av nyfikenhet och Madison var nog itne långt ifrån heller.. det käns i alla fall jättelustigt för en som är van vid snö att folk kan bli nervösa av den, hon har ettt hus i belgien och det var riktigt kul att höra hennes historia om hur hon och hennes familj gick på vandring i snö för första gången, eller när hon såg eller tog på snö första gången... hon sa att hon aldrig skulle våga gå ut och gå i snö ensam. haha, stackarn. i alla fall, hon var en riktigt kul dam. synd att jag inte hade med mig kameran. får hoppas på att bli inbjuden dit någon mer gång. Resten av dagen spenderades med Mr Sib och avslutades med film. fantastiskt väder idag också, men fortfarande väldigt kyligt på kvällarna! imorgon ska jag arbeta monsterpasset, men det är jag värd.. or not?! tjappsy


freckles

det är så varmt så man nästan får lust att kasta kläderna och springa naken på stranden. nästan alltså, jag skulle aldrig göra det hur varmt det än var. lugn lugn. var nere på stranden med hundarna och lillskiten för några timmar sedan och det var så man ville bada, trots 17 grader. hundarna badade och jag och Madison badade benen... tills en lite större våg kom och välte henne så hon fick panik och började rulla runt i sanden och blev helt dränkt. stackarn! jag är verkligen ingen dålig barnvakt som lämnar mitt barn ensam nära ett stort hav, jag stog precis jämte henne och vi var ganska långt upp på land så att det bara var de största vågorna som nådde våra fötter. jättekul hade både hon och jag. Men så kom en en lite större våg som sagt som räckte henne upp till knäna så hon tappade balansen och jag han inte greppa tag i henne. hon blev mest rädd och det gick över ganska fort. men stackarn var ju helt dyngsur. hoppas hon inte får men för livet.




genomblöt men glad ändå...

jag lagar mat och Madison badar hästen i hundarnas vattenskål


SUMMER IS BACK ?!

det var inte speciellt skoj att jobba igår. inte alls. så nu vet ni det.

Det har hänt något med vädret idag. Det är hur varmt som helst och inte ett moln så långt ögat kan nå. Jag var nere på Back Beach en sväng, snacka om att man är bortskämd när stranden ligger 1 minut från huset. det var som om hela Bunbury vaknat till liv igen. det var mycket folk på strandpromenaden och nere på stranden var det ännu mer folk. mycket för att vara den här delen av stranden. det var till och med två barn och en hund som var i havet och badade. jag hade inget annat val än att lägga mig där och bara vara. det var underbart. Bonus var också att jag såg ett gäng delfiner lea lite längre ut. åh, jag måste tillbaka till delfincentret. kan det inte vara sånt här väder resten av året tack?

förresten. hittade en gammal goding. haha, vem har inte dansat discodans till den här alltsåååå.

RSS 2.0